Subaru WRX Forum - Search Results
Showing results 1 to 17 of 17
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: cpeeler21
Forum: Problem Diagnosis   01-24-2014, 12:05 AM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Loosened the belt a little bit and the sound went...

Loosened the belt a little bit and the sound went away. The stealership put the belt on hulk style.
Forum: Problem Diagnosis   01-22-2014, 06:05 PM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Brockton, Is the tightening process difficult?...

Brockton, Is the tightening process difficult? Something I can do myself. I have a good grasp on simple repairs. I have done the spark plugs, turbo heat shield, all new turbo related hoses...
Forum: Problem Diagnosis   01-21-2014, 11:20 PM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Hey, Thanks for the advice. I'll bring it to the...

Hey, Thanks for the advice. I'll bring it to the shop and have them take a look at the belts.
Forum: Problem Diagnosis   01-21-2014, 07:44 PM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Crazy…I just had them all replaced with timing...

Crazy…I just had them all replaced with timing belt no more then 5k miles ago….
Forum: Problem Diagnosis   01-21-2014, 04:59 PM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Note* Sound not really going away after warmup.

Note* Sound not really going away after warmup.
Forum: Problem Diagnosis   01-21-2014, 03:48 PM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Youtube Video of the noise

2005 WRX Noise - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ulK8LCW670U&feature=youtu.be)
Forum: Problem Diagnosis   01-21-2014, 02:47 PM
Replies: 10
Views: 1,014
Posted By cpeeler21
Unhappy Sound on startup

Car runs perfect. Sound goes away after long warmup. I thought there was a rattle noise near the radiator also. All started after negative weather. Always warmed car up before running and drive car 5...
Forum: Problem Diagnosis   06-26-2013, 07:09 PM
Replies: 6
Views: 741
Posted By cpeeler21
Solved. BPV Gasket.

Solved. BPV Gasket.
Forum: Problem Diagnosis   06-21-2013, 06:12 PM
Replies: 6
Views: 741
Posted By cpeeler21
Angry Just another Forum Boost Problem

Car is stock other then magna flow muffler...I know...Just a muffler..weird.. Picked the car up a couple of weeks ago and got rid of Mazdaspeed6. Sorry for the crap video wanted to be safe and hold a...
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 09:44 PM
Replies: 7
Views: 904
Posted By cpeeler21
Correction

The correct pic.
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 09:40 PM
Replies: 7
Views: 904
Posted By cpeeler21
Fix

This is what it looks like now after changing some things around and making some cuts. Used exactly what you see in the first pic but changed it to route correctly. Whoever put this thing together...
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 07:22 PM
Replies: 3
Views: 1,003
Posted By cpeeler21
The Fix

The fix
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 07:10 PM
Replies: 3
Views: 1,003
Posted By cpeeler21
correction

It had the thin line going from the turbo to the T.
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 07:08 PM
Replies: 3
Views: 1,003
Posted By cpeeler21
Wastegate/Turbo/Pill Question

I will start by saying this was a trial and error kind of thing. My boost was not moving past .5 and i read all the threads about the pill etc.. But really thought something did not look right in the...
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 01:03 PM
Replies: 7
Views: 904
Posted By cpeeler21
Location

Also where is this suppose to actually mount to? I've looked at a ton of pictures and like i said nothing looks like this setup for the waste gate hoses. Especially once i put the heat shield in,...
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 12:46 PM
Replies: 7
Views: 904
Posted By cpeeler21
reply

I have ordered a heat shield, Thanks for the catch. As for the pill i checked the hose going from the T to the turbo and felt nothing in the hose. I'm guessing when they hacked this back together...
Forum: Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX)   06-09-2013, 12:54 AM
Replies: 7
Views: 904
Posted By cpeeler21
Does this setup look right?

I have posted a picture of my engine bay by the wastegate. I have looked at all the other google pics of the engine bay and mine is the only one to have this setup at the wastegate. Have been only...
Showing results 1 to 17 of 17

 
Forum Jump
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome