Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Midwest WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/f80/)
-   -   gauges arent working (http://www.wrxtuners.com/forums/f80/gauges-arent-working-22025/)

bluerex2135 02-01-2008 12:11 AM

gauges arent working
 
hey guys im new at all this and i dont know alot about cars. but i noticed my boost gauge was only boosting at 10 lbs. i know thats not right. i have two other gauges (air/fuel and another that starts with a p) and they arent working either so if someone can help me out and answer me back that would be great thanks...

tom_noland 02-01-2008 03:46 PM

you should post this on the tech questions

SWFL Scooby 02-01-2008 05:27 PM

more info please- what type of gauges, mechanical or electrical? And what is malfunctioning? Does your boost pressure feel like less or is it strictly the gauge?

bluerex2135 02-02-2008 01:48 PM

its autometer and im not sure whether is machanical or electrical. im not getting sucked into my seat like i should be right?... I think i might need new wires or something cause my air/fuel doesnt work and my other one witch is somethin it starts with a p lol

bluerex2135 02-02-2008 01:48 PM

i did lol i posted it on both

SWFL Scooby 02-02-2008 03:40 PM

Just trace the wire path on them- they are not wired properly. You should know what gauges you have though or else what's the point?

bluerex2135 02-02-2008 11:07 PM

ill try that thanks and i know what two of them are but the car came with three and i dont know what the third one is


All times are GMT -5. The time now is 10:26 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.