Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Bolt-on Tech (EJ255/EJ257 2.5L '04-07 STi and '06-07 WRX) (http://www.wrxtuners.com/forums/f75/)
-   -   anyone with invidia v2 dp? (http://www.wrxtuners.com/forums/f75/anyone-invidia-v2-dp-20226/)

wrxroberts 09-15-2007 02:25 PM

anyone with invidia v2 dp?
 
i just installed my full invidia turbo back with the v2 downpipe and the o2 sensor bung is mounted right below the driveshaft about a 1/4 inch.my 02 sensor is now bent off to the side from hitting the driveshaft over bumps i guess. it seems like really bad design from invidia, did anyone else run into this problem or is it just me? is there any way around this? thanks for any help

LiL Shoaf 09-15-2007 05:11 PM

Did you shoot a call or email to Invidia.. This doesn't sound like something one would expect from their products.. This might be a mistake..

RXAK 08-18-2008 04:17 PM

I have this same problem. Did you figure out a fix? I'm thinking I need to weld in a new bung.

Thanks

RXAK 08-22-2008 01:53 PM

bump.....any help or experience with this problem?

thanks

zmanoside 08-22-2008 02:59 PM

I have this exact DP on my car with no problems whatsoever. Had it on my 06 wrx too and no problems.
Z

jrswrx69 09-02-2008 10:35 PM

hey get a 90 dg bung will solve ## problem on some down pipes the bong aint far enough down or just wrong side

96accord 09-03-2008 09:33 AM

07 WRX w/ same DP and no problems.

THR3E11EVEN 09-05-2008 10:56 AM

No problems here either. 07 WRX. I love this DP! great design and flow.


All times are GMT -5. The time now is 05:31 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.