Installed factory fogs on 08 STi - they don't light up - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old 08-23-2009, 08:02 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Connecticut
Posts: 5
Mustang is an unknown
Send a message via AIM to Mustang
Thumbs down Installed factory fogs on 08 STi - they don't light up

My 08 STI didn't come with fogs from the factory, so I bought the Subie kit and installed it today, including replacing the relay that was already in the car (which looked perfectly good). They don't light up, whether parking lights only, headlights, or highbeams. Any suggestions? I've had too many electrical issues today to troubleshoot it
Mustang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old 08-23-2009, 09:20 PM
WRXtuners Member
 
booosted09's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Massachusetts
Posts: 477
Images: 5
booosted09 is more helpful than not
Garage
take it to the dealership and see if they can tell what the problem is...its a subie part on a car that is still under warranty...they should be able to help you out with no charge
booosted09 is offline  
post #3 of 5 Old 08-23-2009, 11:27 PM
WRXtuners Member
 
man show's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Maryland
Posts: 3,171
Images: 2
man show is a WRX expert worth listening to man show is a WRX expert worth listening to man show is a WRX expert worth listening to
^ Yeah, try that. Be sure to keep us posted when you figure out what's wrong.

John
07 WRX
man show is offline  
post #4 of 5 Old 08-24-2009, 12:24 AM
WRXtuners Member
 
manaciov's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Alaska
Posts: 19
manaciov is an unknown
Send a message via Yahoo to manaciov
with subaru, everything is connected to the headlight function unit, meaning you hafta to turn your headlights to be able to power the fog lights. If you turn you headlight, does your fog light turn on?? I just recently played around with my fog light and now i can turn on my fogs without turning on my headlight on. by a switch and 2 wires....
manaciov is offline  
post #5 of 5 Old 08-24-2009, 06:54 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Connecticut
Posts: 5
Mustang is an unknown
Send a message via AIM to Mustang
Some idiot read the directions too quickly and put the relay in the wrong spot. I reread the directions and put the relay in the right spot - all set now.

Mods, feel free to lock/delete.
Mustang is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On