Factory Speaker Size? - Page 2 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 19 Old 12-02-2011, 04:06 PM
WRXtuners Member
 
gunk007's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Minnesota
Posts: 265
Images: 5
gunk007 is more helpful than not
Vew is right. 4" in the back 5.25 in the front. I only replaced my fronts and it sounds fine to me (but I am in the front )
About the 2 blue wires... one is a power ant wire and the other is a remote turn on (for the amp). Either should work, just might have to turn on the remote turn on wire in the settings of the deck.
gunk007 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 Old 12-02-2011, 04:43 PM
WRXtuners Member
 
Chase's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Washington
Posts: 978
Images: 2
Chase is a WRX expert worth listening to Chase is a WRX expert worth listening to Chase is a WRX expert worth listening to
My mistake, I was sold two sets of 6.5's and I knew that modification would be required for both, didn't realize it was that big of a step up in the rear. Thanks Vew.

355 awhp fp green six speed wagon in Corvette Atomic Orange
-Brandon
Chase is offline  
post #18 of 19 Old 12-02-2011, 08:04 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Arizona
Posts: 115
ejs0806 is more helpful than not
also just a heads up i put new speakers in my old 350z and a friends car as well which needed to be spaced far out so it wouldnt hit the window.. If your not gunna use the stock speakers and there trash cut the speaker out (most are made of walmart construction paper lol) use the stock spacer on both cars it worked great. Not sure about these cars i havnt messed with speakers yet just the deck also if he went that ghetto on the radio make sure to check the rest of the car and stuff done to it
ejs0806 is offline  
post #19 of 19 Old 12-03-2011, 02:07 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Kapt's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: California
Posts: 44
Kapt is an unknown
Quote:
Originally Posted by gunk007 View Post
Vew is right. 4" in the back 5.25 in the front. I only replaced my fronts and it sounds fine to me (but I am in the front )
About the 2 blue wires... one is a power ant wire and the other is a remote turn on (for the amp). Either should work, just might have to turn on the remote turn on wire in the settings of the deck.
OK, that makes sense then. The deck I installed has a power antenna wire, and a remote turn on for the amp. I can work with this I just have to find the extra blue wire
Kapt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome