Boost Gauge.. No Boost? helpp - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 Old 01-08-2008, 05:19 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
jcav03wrx's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Posts: 29
jcav03wrx is an unknown
Exclamation Boost Gauge.. No Boost? helpp

I installed a glowshift boost gauge in my 03 wrx today and all the vacuum is registering but the gauge isnt reading any boost over 0? anyone know whats wrong or how i can fix it?
jcav03wrx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 Old 01-08-2008, 07:01 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Virginia
Posts: 29
Images: 5
dstnbmxvr6 is an unknown
you probrobly created a boost leak...make sure its not leaking anywhere...
dstnbmxvr6 is offline  
post #3 of 7 Old 01-09-2008, 02:13 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
jcav03wrx's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Posts: 29
jcav03wrx is an unknown
i checked all the hoses no leaks. when i turn the key the gauge 0s out. when my car is idling the gauge reads 20inHg and when i get on the gas and never gets above 0. I put the T into the line running off hte top of hte BOV. Is that the wrong place? i have no idea whats wrong with it?
jcav03wrx is offline  
post #4 of 7 Old 01-09-2008, 03:22 PM
WRXtuners Member
 
xmoniewrx's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Illinois
Posts: 509
xmoniewrx is an unknown
Are you running any Engine mangement or mods? How are you testing the car what gears have you shifted and RPMS have you got to?
xmoniewrx is offline  
post #5 of 7 Old 01-09-2008, 03:31 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
jcav03wrx's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Massachusetts
Posts: 29
jcav03wrx is an unknown
i have a greddy bov but i i tryed it with the stock one and it didnt help. I ony did it in first and second only doing about 4000rpm. no license+no plates on car so i cant go too far from the house to get through all the gears
jcav03wrx is offline  
post #6 of 7 Old 01-10-2008, 03:03 PM
WRXtuners Member
 
xmoniewrx's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Illinois
Posts: 509
xmoniewrx is an unknown
You have no more mods or EM
xmoniewrx is offline  
post #7 of 7 Old 01-11-2008, 09:41 PM
WRXtuners Member
 
Imprt4life's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: New York
Posts: 144
Imprt4life is an unknown
Send a message via AIM to Imprt4life
Most likely a bad sender. If not, bad gauge all together
Imprt4life is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On