Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Problem Diagnosis (http://www.wrxtuners.com/forums/f72/)
-   -   WRX won't run after turbo/injector install (http://www.wrxtuners.com/forums/f72/wrx-wont-run-after-turbo-injector-install-37194/)

snowth1ef 07-25-2013 03:07 PM

WRX won't run after turbo/injector install
 
Hi all, I'm new to this forumn site, but I've been over at NASIOC for awhile, just having a huge problem with my car and trying to get it solved.

Car: '06 WRX TR
Mods: Open Bellmouth DP, SPT Catback, Cobb Stage 2 Prior to this
New Mods: VF30 Turbo, Originally used DW750 injectors(Thought they were the issue, now Installed Brand new Bosch EV14 1000cc injectors. )

Here is a video of how my car runs: [url=http://youtu.be/JuIMBJxzNWs]2006 Subaru WRX will not run after injector install - YouTube[/url]

installed the new id1000 injectors, scaled them correctly and input the correct latency, and it runs like this, idle cycles from barely running to 2000ish and it cycles from rich to lean repeatedly. does this for about a minute and then the idle drops so low it dies. if you give it a little bit of throttle you can somewhat keep it running, anything more than about 20% throttle or so and it sputters out and dies. car has no power, is not drivable, and I cannot get it into boost, the second I hit boost it is like i hit fuel cut. Help? !Cry!

Only things that I could thing of are a vacuum leak or ignition issue? which I havent been able to find, just to make sure I have everything hooked up right, would anyone happen to have a vacuum diagram of the stock BPV and the Turbo/IWG setup? I'm mostly sure they are hooked up right but I want to be sure.

snowth1ef 07-25-2013 03:09 PM

Also, I installed new spark plugs, don't know if that makes a difference. They were iridium's.

psinuse 07-25-2013 06:17 PM

Latency values are what i'd be looking at not to mention 1000cc are a bit overkill.

pzr2874 07-25-2013 06:55 PM

So it did this with the 750's as well?

snowth1ef 07-25-2013 09:16 PM

1000cc isn't quite overkill because I plan on running an e85 tune, so I will need the extra fuel. and yes it did it with the 750s also

psinuse 07-26-2013 05:14 AM

Are you getting any kind of CEL at all?

pzr2874 07-26-2013 07:53 AM

And are you opensourcing it?


All times are GMT -5. The time now is 05:31 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.