WRX new intercooler,now engine will not run - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 08-07-2010, 06:08 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Australia
Posts: 1
dennis49 is an unknown
Angry WRX new intercooler,now engine will not run

I had an intercooler fitted to the front and I think the people did not know what they were doing, I think the vacuum or air pipes have been fitted in wrong position, after cleaning spark plugs engine runs very bad poor fuel is being pumped in alot of blck smoke and will only rev to 2000 rpm and runs a tank of fuel in 60 kilometers., once stopped will not start and plugs have to be replaced.
dennis49 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 08-14-2010, 09:00 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Virginia
Posts: 82
LewdWRX is an unknown
So you didn't have it tuned after the installation? If not you should NOT START the car again until you get it to a shop.

Drain the oil and replace the oil and filter.

Replace the spark plugs.

Have the tuner load a base map and tune from there.

Do you have a CEL?
LewdWRX is offline  
#3 Old 08-26-2010, 07:27 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Virginia
Posts: 82
LewdWRX is an unknown
Dennis49, what is the status of your ride now? Did you get this corrected? What did you do to correct it?
LewdWRX is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On