Is it wastegate flutter and is it bad? - Page 3 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 35 Old 04-12-2009, 10:07 PM
WRXtuners Member
 
oldspower71's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Illinois
Posts: 70
Images: 5
oldspower71 is an unknown
yeah with the uppipe gasket I would expect a different kind of noise.....guess not tho

Jason
2007 WRX sedan
Cobb Stage 2-protuned by P&L
oldspower71 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 35 Old 04-13-2009, 09:10 PM
WRXtuners Member
 
03 CrazyTaxi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Missouri
Posts: 728
Images: 4
03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful 03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful
Send a message via MSN to 03 CrazyTaxi Send a message via Yahoo to 03 CrazyTaxi
I've heard a blown uppipe gasket sound like a rabid bat.

VF34'd Corvette Killer aka Doug
03 CrazyTaxi is offline  
post #33 of 35 Old 04-18-2009, 04:53 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Wisconsin
Posts: 1
steve414 is an unknown
I have the same problem same noise.2004 fxt.Grimmspeed uppipe,INVIDIA DOWNPIPE DIVORCED, a ported td04 turbo. What gasket was bad? The one by the turbo or the header. I'm going to but the stock downpipe on to see if its my divorced one causing it.
steve414 is offline  
post #34 of 35 Old 04-19-2009, 08:46 AM
WRXtuners Member
 
03 CrazyTaxi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Missouri
Posts: 728
Images: 4
03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful 03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful
Send a message via MSN to 03 CrazyTaxi Send a message via Yahoo to 03 CrazyTaxi
Typically, it's the header-uppipe gasket but it could be the uppipe-turbo gasket as well. Another thing, do you have a tune?

VF34'd Corvette Killer aka Doug
03 CrazyTaxi is offline  
post #35 of 35 Old 05-29-2009, 11:12 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2007
Location: Missouri
Posts: 10
cody is an unknown
Sorry i did not continue this i bought a bike and kinda haven't messed with the car for a wile. The first video sound real similar to the same sound mine is making just on take off. i have checked for exhaust leaks and cant find any even took it to a muffler shop they did not find one either.
cody is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On