Two dead cylinders - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 05-02-2014, 03:48 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
TrojanMan06 is an unknown
Two dead cylinders

Hello, I just rebuilt the motor out of a 2010 wrx and after reinstalling the engine it is only running on the two rear cylinders. Have checked the standard spark, fuel and compression just to be sure. The front injectors have power to them but the cylinders are dead. No vacuum leaks, everything is connected correctly. The only thing I can think of at this point is computer or a poor connection somewhere. Any help would be appreciated.
TrojanMan06 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 05-02-2014, 04:18 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
TrojanMan06 is an unknown
Also has the code P0223 which is something like Throttle/Pedal Position Circuit High. It seems like a bad connection but not finding one.
TrojanMan06 is offline  
post #3 of 3 Old 08-19-2014, 05:09 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Jul 2014
Location: California
Posts: 14
p51302 is an unknown
What was the resolution to this?
p51302 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On