Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Problem Diagnosis (http://www.wrxtuners.com/forums/f72/)
-   -   Some of my fan speeds (for AC) stopped working (http://www.wrxtuners.com/forums/f72/some-my-fan-speeds-ac-stopped-working-29544/)

Nose Nuggets 09-22-2010 09:37 PM

Some of my fan speeds (for AC) stopped working
 
Just to be clear off the bat, i am talking about the AC fans in the cabin on my 03.

About 6 months ago the #2 fan speed stopped working entirely. 1, 3, and 4 all worked normally, but if you put it on #2 the fans stop entirely. Today when i got in the car 1, 2, and 3 all don't work, only 4 (full blast) works. A/C still seems to function normally, and toggling the A/C on or off does not effect the issue. The dial itself works normally, it does not feel different when moving it across the different settings.

Any ideas on where to start for diagnostics? or has someone else had the problem and know what it is?

Thanks in advance for any suggestions,
Tristan

basco 09-22-2010 10:07 PM

sounds like your HVAC controls are dying, had that happen in the Supra

Nose Nuggets 09-22-2010 10:43 PM

ooohhh. you think the control cluster just needs to be replaced?

basco 09-22-2010 11:13 PM

yeah, try just swapping with a pal first

kawika 10-21-2010 02:26 PM

I believe there is a resistor pack for the switch that is gone. Each speed has a resistor (other than the high speed). Something like that.

Did you figure it out?

Dave.


All times are GMT -5. The time now is 04:24 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome