Sat for years and now won't run - Page 4 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#46 Old 09-09-2011, 08:37 PM
WRXtuners Member
 
psinuse's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ohio
Posts: 3,077
psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to
At idle should be 41-46psi with the vacuum line disconnected and around 30-34psi with it connected. You can pull the line off the fuel filter and test it there. Have to "T" it in because you need to get fuel into the car...

Resident Grumpy Old Man(Keith)
03 SRP 2.34L
08' LGT Gears...
psinuse is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#47 Old 09-09-2011, 08:40 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Arizona
Posts: 23
Zig E. is an unknown
Very cool. Will check that out. And again " Thanks" ! Have yourself a good evening.
Zig E. is offline  
#48 Old 09-09-2011, 08:42 PM
WRXtuners Member
 
psinuse's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ohio
Posts: 3,077
psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to
Thanks and I hope things work out with this car. I have to get to bed 5am comes early...Stupid job...

Resident Grumpy Old Man(Keith)
03 SRP 2.34L
08' LGT Gears...
psinuse is offline  
#49 Old 09-13-2011, 07:09 PM
WRXtuners Member
 
psinuse's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ohio
Posts: 3,077
psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to
Bump for any news on how this thing is going for you....

Resident Grumpy Old Man(Keith)
03 SRP 2.34L
08' LGT Gears...
psinuse is offline  
#50 Old 10-04-2011, 07:11 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Arizona
Posts: 23
Zig E. is an unknown
Hey Psinuse - well we just decided to take it in to a shop that I've dealt with before. He got it running yesterday - said on the phone that some wiring was "messed up" and one of the coils was bad. I am curious exactly what wiring was " messed up" since that's obviously the major problem we've been dealing with. Sounds like one of those " plug this back in and charge for 4 hours " type things. But hey he fixed it so what can I say.
Zig E. is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On