quick question? - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 09-28-2008, 11:24 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 49
christommy is an unknown
Send a message via AIM to christommy
quick question?

my car is putting out white smoke once it gets to operating temperature, but it then goes away after driving for a little while.

its not sweet smelling but more like oil smell, and performance hasn't been hurt, and oil consumption is very very minimal.
christommy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 09-28-2008, 11:26 PM
Moderator
 
mosc's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 6,500
Images: 7
mosc is a helpful contributing member
Garage
How many miles on it? Relatively normal...

04 STi 16G powered lagless fun
04 WRX: SOLD
mosc is offline  
post #3 of 6 Old 09-28-2008, 11:34 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 49
christommy is an unknown
Send a message via AIM to christommy
just changed the oil, and its right at 64,832.
christommy is offline  
post #4 of 6 Old 09-30-2008, 11:31 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 49
christommy is an unknown
Send a message via AIM to christommy
anyone got any ideas?
christommy is offline  
post #5 of 6 Old 09-30-2008, 11:36 AM
WRXtuners Member
 
BugEyedAWD's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Tennessee
Posts: 92
BugEyedAWD is on thin ice
Send a message via MSN to BugEyedAWD
^ call a dealer. i remember a thread like this a week or so ago and he called his local dealer. They told him it was just condensation. I know my car even throws a bit of white smoke when first starting the car. and ive seen new cars here on the lot that do it as well.
BugEyedAWD is offline  
post #6 of 6 Old 10-01-2008, 12:35 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Florida
Posts: 49
christommy is an unknown
Send a message via AIM to christommy
yea i talked to them and they said its the early signs of a head gasket, but the one her in tallahassee sucks add, i guess ill call the one in jacksonville,

also had people tell me it was jus condensation, but also had people tell me it was turbo seals.
christommy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome