Ok! I have two PROBLEMS !! and i need some help from all you guys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Page 2 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 24 Old 06-11-2009, 09:54 PM
WRXtuners Member
 
03 CrazyTaxi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Missouri
Posts: 728
Images: 4
03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful 03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful
Send a message via MSN to 03 CrazyTaxi Send a message via Yahoo to 03 CrazyTaxi
So what was the CEL?

VF34'd Corvette Killer aka Doug
03 CrazyTaxi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 24 Old 06-15-2009, 06:39 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: May 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 49
alexxxphilly is an unknown
Send a message via AIM to alexxxphilly
Im back!
well i ordered a clauster from ebay with 4000miles less than my car... 50$ cnt beat that! well see if everything works! ill get it this week! so problem solved on that part.

and well the CEL wasnt the 87 fuel! haha altho ill never put it again dont wory! my car smell like gas till all that shit came out ha. now i use 91+ no BS i feel the diff a lot.... its crazy... the CEL light was actualy the gas cap lmao
now ill start doin some more work on the body and hopefully this week ill be done and prly next week paint it. same color tho... i love the wrc blue but i just hate went open the hood and see that different color inside haha. so ill leave it the stock silver and may be later on ill sell it and get a blue one... but im lovin evey single of it though..
alexxxphilly is offline  
post #18 of 24 Old 06-15-2009, 07:29 PM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
Quote:
Originally Posted by alexxxphilly View Post
Im back!
well i ordered a clauster from ebay with 4000miles less than my car... 50$ cnt beat that! well see if everything works! ill get it this week! so problem solved on that part.
..
Well I hope it's a working guage cluster. Also did you rule out the possibility of it being the Vehicle Speed Sensor and not the gauge cluster as dumdum stated?

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
post #19 of 24 Old 06-15-2009, 08:26 PM
WRXtuners Member
 
03 CrazyTaxi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Missouri
Posts: 728
Images: 4
03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful 03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful
Send a message via MSN to 03 CrazyTaxi Send a message via Yahoo to 03 CrazyTaxi
My guess is he didn't. Saw a newish gauge pod and said something to the effect of "Oh! Shiny!"

VF34'd Corvette Killer aka Doug
03 CrazyTaxi is offline  
post #20 of 24 Old 06-16-2009, 12:38 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: May 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 49
alexxxphilly is an unknown
Send a message via AIM to alexxxphilly
Yeah i actualy took it a part the rpm needle its hard as anything it wnt move. the speedo gets stuck between 40 and 75 after 75 it works fine. the temp works fine and the gas dont go all the way down... it was working like s$@#
alexxxphilly is offline  
post #21 of 24 Old 06-16-2009, 01:46 PM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
Oh ok, well that explains things, hope you get everything worked out.

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
post #22 of 24 Old 06-17-2009, 09:42 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: New York
Posts: 454
Images: 1
VisiX is a helpful contributing member
My wife's mother put 87 in my car once, now she is in an unmarked shallow grave in the field behind my house.
VisiX is offline  
post #23 of 24 Old 06-17-2009, 07:53 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: May 2009
Location: Pennsylvania
Posts: 49
alexxxphilly is an unknown
Send a message via AIM to alexxxphilly
LMAO 91+ now!!!!!!!
alexxxphilly is offline  
post #24 of 24 Old 06-17-2009, 08:51 PM
WRXpert
 
dumdum's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Virginia
Posts: 2,800
Images: 12
dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention
Quote:
Originally Posted by alexxxphilly View Post
BEFORE my subbi i had a 95 talon turbo awd. and used 87 for 2 years... ran like a champ... n still does.
Does your dash and owners manual for the Talon not say "premium fuel only"?I had a 91 and I thought on the fuel level gauge on the dash it said "premium fuel only".

Homebrewed tuned with Opensource!
dumdum is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On