Odd issue.ABS light no radio. Might be sbf #1 problem. LMK - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 05-14-2013, 07:48 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Pennsylvania
Posts: 4
foxhound720 is an unknown
Odd issue.ABS light no radio. Might be sbf #1 problem. LMK

Today while parking in the driveway my ABS light came on and radio flickered on and off and my dash display started acting up also. After I turned it off i tried to restart it and it was dead.

No turning over or cranking just very dim lights. I jumped it and it ran but radio did not work. The radio only works when the is in the ACC position. After jumping it, it was immediately dead.

I tried checking small fuses and I cant tell if SBF fuses are blown and I cant tell. Is it the alternator, sbf fuse or ignition switch ?

I am a bit confused on this one. I think it originated from my power wire to amp touched metal and the inline did not blow. Thanks guys.
foxhound720 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 05-21-2013, 12:27 PM
WRXtuners Member
 
jimbo058's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Colorado
Posts: 33
jimbo058 is an unknown
Try swapping in a known good battery.
jimbo058 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On