key - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 07-05-2009, 05:59 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: New York
Posts: 82
Images: 3
clipsy is an unknown
key

so yest i tried to unlock my car with the wireless key it didnt work soo i went to gety my extra and that didnt work so i had to put the key in the door and the alarm went off startd it it turned off. i got a new batteries it worked, then like 40 mins later the wireless didnt work again. today it worked fine but i started my car and the radio didnt work i tried the power button nothing turned the car off an on then it worked. i have guages in my car but they have been in there for over a year now so idk maybe the wirering might dont somethingto it?
clipsy is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 07-05-2009, 10:35 PM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
Are you saying your gauges are bad or your keyless entry doesn't work? Or your keys don't work?

I'm confused.

Check all your fuses.

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
#3 Old 07-06-2009, 05:49 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: New York
Posts: 82
Images: 3
clipsy is an unknown
i should have put periods. What i am saying is that 2 days ago both my wireless keys stopped working. So i bought new batts for them, they worked for like 20 mins and when i went to lock them they didnt. then about 40 mins after that they started working again. the next day i went to turn on my car and the radio didnt turn on so i turned it off and then on and it worked. i said i have guages and they work fine but i thought maybe they might had to do something with the wiring and maybe shorted something out.. but everyhting has been working fine since then.
clipsy is offline  
#4 Old 07-07-2009, 01:35 PM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
Did you use all the grounds with the wiring? Who did the wiring?

I would leave it alone if everything is working fine now.

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On