### I Need Help - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 09-18-2009, 04:33 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Florida
Posts: 2
Chris04WRX is an unknown
### I Need Help

wuts up guys i have a 2004 stage 2 wrx. my car isnt boosting AT ALL and is reading vacuum fine. my a/f is right where it needs to be and i have no idea whats goin on. the car seems to be driving fine until where my turbo should be spooling and im not getting anything at all. i checked my lines and ddnt see any immediate leeks or anything that stands out. i dnt think my turbo went just because i had a saab turbo go on me and when it went it didnt run at all n it blew black smoke everywhere, but i very well could be wrong. i would much appreciate any feed back on what might b wrong i could get from u guys. thanks in advance
Chris04WRX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-18-2009, 05:35 PM
WRXtuners Member
 
midniteblack's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Arizona
Posts: 274
Images: 8
midniteblack is more helpful than not
Send a message via AIM to midniteblack
so when you say it's making no boost it won't make anything over 0psi? Have you checked your couplers and y-pipe for your intercooler to make sure one is not seriously busted or loose? Maybe your wastegate is stuck open due to a broken spring? Check the wastegate shaft to see if there is any play in it or pull your downpipe off and check the wastegate flapper from there to make sure nothing broke on the flapper. Hopefully your turbo hasn't seized up!Notfunny!
midniteblack is offline  
post #3 of 4 Old 09-18-2009, 07:33 PM
WRXtuners Member
 
booosted09's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Massachusetts
Posts: 477
Images: 5
booosted09 is more helpful than not
Garage
better pray to the gods of turbos that your turbo didnt seize..
booosted09 is offline  
post #4 of 4 Old 09-18-2009, 08:39 PM
WRXtuners Member
 
04paulieWRX's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: New York
Posts: 233
04paulieWRX is an unknown
make sure u have no leaks....did u recently change your blow off valve or intercooler?
04paulieWRX is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On