help. Engine cranks but dont start - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 04-18-2012, 07:41 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Ohio
Posts: 1
Transam51 is an unknown
help. Engine cranks but dont start

I just replaced the oxygen sensors started the car up and it was sitting there ideling and it died .we tryed hooking a scanner up to the access port amd it has no power at all..the engine cranks over .and all lights windows stero every thing works .it just wont fire up. I had a spare ecu in the garage so i even gace it a try and still didnt fire up...what could cause this? All fuses ,grounds and all have been checked a ny input is appreciated thanx......the car is a 20022 subaru wrx 2.0 has aem intake and magan header n full exhaust thats only mods basicaly stock
Transam51 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 04-18-2012, 07:58 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Texas
Posts: 4,981
pzr2874 is known to be trustworthy and helpful pzr2874 is known to be trustworthy and helpful
Far from "basically stock"

Is it tuned?

Why did you replace the o2 sensors originally?

Paul
2002 WRX Sold
2007 WRX Sold
2007 STi totaled
2007 Foz XT sold
2007 MS3
pzr2874 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome