Engine dying at start? - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 02-26-2004, 11:30 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 111
iareben is an unknown
Engine dying at start?

This only happened once but it did kind of scared me but I started my car the rpms jumped up and it died. It could be a number of things because i jsut recently put an intake on, a donwpipe on(which has a minor leak that im fixing tomororw), and my REAR o2 sensor is MURDERED. I was just wondering what could be the problem or if it was a fluke. I was wondering if i should unplug the battery and reset the maf because i made alota new ups but i wasnt sure
iareben is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 02-27-2004, 08:01 AM
WRXtuners Member
 
Kobiyashi's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: North Carolina
Posts: 578
Images: 2
Kobiyashi is more helpful than not
sounds like a leak from either the IC piping or vacuum, however you really haven't given enough information to make that judgement. It just did it once, does it do anything weird at startup now? How long did it run before dying, etc...

-kobi
Kobiyashi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome