Electical and vacuum help please. - Page 3 - Subaru WRX Forum
 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#31 Old 10-07-2013, 09:31 AM
Premium Member
 
boo-key bear's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 1,057
Images: 6
boo-key bear is a helpful contributing member
Garage
Does yours have 2 connections for hoses on the throttle body? If it does they are for coolant. That is another possibility for the hose in pic 4.

Adair
06' wrx tr
Phatbotti tuned!
boo-key bear is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#32 Old 10-08-2013, 02:44 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
Quote:
Originally Posted by boo-key bear View Post
Does yours have 2 connections for hoses on the throttle body? If it does they are for coolant. That is another possibility for the hose in pic 4.
Both of the coolant lines are hooked up to the throttle body. The hose in pic 4 has about the same diameter as a nickel.

Last edited by STravis; 10-08-2013 at 04:17 PM.
STravis is offline  
#33 Old 10-08-2013, 02:46 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
Quote:
Originally Posted by STravis View Post
http://www.wrxtuners.com/forums/memb...re953-sub5.jpg

What is this wire. It is spliced into a wire loom on the passenger side frame rail.
After looking around, I believe this is the wire to the security horn.
STravis is offline  
#34 Old 10-09-2013, 01:46 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
So I have been trying to get injector pulse and am not having much luck. I have used an ohm meter and the injectors have power all the way through the harness but it isn't getting ground. I found where the injector ground wire goes from the ecu to where it grounds on the body and the ohm meter reads that it has interference. I spliced in a wire from the harness directly to the body ground and now the #1 injector has a pulse but the other 3 injectors do not. Any ideas?
STravis is offline  
#35 Old 10-09-2013, 10:16 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
Does anybody have pictures of how the pcv hoses are routed and where they go?
STravis is offline  
#36 Old 10-09-2013, 10:24 PM
Premium Member
 
boo-key bear's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 1,057
Images: 6
boo-key bear is a helpful contributing member
Garage
Quote:
Originally Posted by STravis View Post
Does anybody have pictures of how the pcv hoses are routed and where they go?
There is a diagram in the perrin turbo inlet install instructions that I linked earlier in this thread. Thats why I put it in there for ya

Adair
06' wrx tr
Phatbotti tuned!
boo-key bear is offline  
#37 Old 10-09-2013, 10:27 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
Quote:
Originally Posted by boo-key bear View Post
There is a diagram in the perrin turbo inlet install instructions that I linked earlier in this thread. Thats why I put it in there for ya
I went through that and couldn't figure it out. I dont think the hose on the actual pcv valve is the right hose.
STravis is offline  
#38 Old 10-13-2013, 11:10 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
Does anybody know where I can get a socket for the front marker light/turn signal?
STravis is offline  
#39 Old 10-13-2013, 05:47 PM
Premium Member
 
boo-key bear's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Tennessee
Posts: 1,057
Images: 6
boo-key bear is a helpful contributing member
Garage
Quote:
Originally Posted by STravis View Post
Does anybody know where I can get a socket for the front marker light/turn signal?
You can probably get one from someone parting out a car on nasioc .

Adair
06' wrx tr
Phatbotti tuned!
boo-key bear is offline  
#40 Old 10-13-2013, 08:11 PM
WRXtuners Member
 
06_hawk_eye's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Pennsylvania
Posts: 699
06_hawk_eye is an unknown
Quote:
Originally Posted by STravis View Post
Does anybody know where I can get a socket for the front marker light/turn signal?
Pmp auto sales in pa will have them.


Sent from AutoGuide.com App
06_hawk_eye is offline  
#41 Old 12-07-2013, 02:52 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Mexico
Posts: 31
Images: 2
STravis is an unknown
So its been a while since I've been on here, I have the engine bay all straightened up and almost everything is back where it should be. The only wire I can't figure out is on the passenger side of the engine bay. It a a red wire with a yellow stripe and it is part of the harness that comes through the firewall on the passenger side of the engine. Does anybody have any idea what it is?
STravis is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On