Downpipe Problem - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 04-22-2004, 01:33 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Pennsylvania
Posts: 42
wrxnmh03 is an unknown
Downpipe Problem

I put on HKS exhuast and Perrin Downpipe we put the resitor in but the cell poped up didn't get the cell checked but i am pretty sure it is no cat in the downpipe. Do you think the resitor is bad.
wrxnmh03 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 04-22-2004, 05:06 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Ohio
Posts: 116
Images: 7
Joe Boxer is an unknown
Send a message via AIM to Joe Boxer
if it's an '04...the resistor/electrical fix does not work. gotta do the mechanical fix.

if it's an '02 - '03...might be the resistor. but, i haven't heard of perrin's resistor going bad.
Joe Boxer is offline  
post #3 of 3 Old 04-29-2004, 01:01 AM
WRXtuners Member
 
AZ-Scoob's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Arizona
Posts: 264
AZ-Scoob is an unknown
Send a message via MSN to AZ-Scoob
Pull out the resistor and try the anti-fouler mod (the two anti-foulers threaded into the pipe, O2 sensor into that) see if that does it.
AZ-Scoob is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On