Dash Lights not working - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 07-07-2009, 09:11 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: North Carolina
Posts: 11
SlowbaruWRX is an unknown
Dash Lights not working

So for the last month or so the lights in my dash and my guages on the pillar are not coming on when I turn the headlights on, the only thing that does come on are my needles. Anybody have any advice on what I can do?
SlowbaruWRX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 07-07-2009, 02:04 PM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
Replace the bulbs or check your fuses.

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
#3 Old 07-07-2009, 02:22 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: New York
Posts: 454
Images: 1
VisiX is a helpful contributing member
You sure you didn't turn the dimmer all the way down?
VisiX is offline  
#4 Old 07-08-2009, 12:41 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: North Carolina
Posts: 11
SlowbaruWRX is an unknown
My bulbs and fuses are all fine. My dimmer is fine. I think it has something to do with the actuall wiring
SlowbaruWRX is offline  
#5 Old 07-08-2009, 08:06 PM
WRXtuners Member
 
nj kiter's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: New Jersey
Posts: 119
nj kiter is an unknown
my guess its the wiring because that same thing happened to me, and it was a faulty connection in other words the wiring
nj kiter is offline  
#6 Old 07-09-2009, 12:48 AM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
Did the lights just go out all of a sudden? Or did it happen when you installed the gauges? If it happened after you installed the guages, I think you know what to do.

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
#7 Old 07-09-2009, 07:15 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: North Carolina
Posts: 11
SlowbaruWRX is an unknown
No it happened after I installed the guages, I dont want to take it in to get it looked at (too much money!) but a checked the connections on the wires and couldn.t find anything so im thinking its internal.
SlowbaruWRX is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On