Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Problem Diagnosis (http://www.wrxtuners.com/forums/f72/)
-   -   A/C issue (http://www.wrxtuners.com/forums/f72/c-issue-29185/)

stephen_onghay 07-25-2010 12:04 PM

A/C issue
 
Hi everyone!

I hope you guys can help.
I have a 2002 WRX. The A/C is giving me problems.
Here is what happens. I start the car and turn the A/C on. The A/C will be blowing cold air but after a few minutes the cold air will start to go away. The only way to get cold air back is to turn the car off and start the car back up. I tried to just turn the A/C off and turn it back on but that does not work.
Do you guys have any ideas?
Thanks in advance.

-Steve

stephen_onghay 08-01-2010 12:56 AM

Update on the post.
I noticed that now even when I turn the car completely off and start the car back up it doesn't seem to get cold anymore. I noticed that when the cars a/c is turned off for a while and turn it back on then cold air seemed to come back on.
Anyone have and idea on what the issue is?

basco 08-01-2010 02:00 AM

probably low on refrigerant, or your compressor is taking a S**t

Chase 08-01-2010 02:22 AM

I'll vote low on refrigerant. Go to Target, Walmart or Napa. Get a can of 134a refrigerant that has a gauge. Follow the directions to fill refill it. It's very easy.

stephen_onghay 08-02-2010 11:06 AM

I have always thought that if there is cold air coming from the vents that it wouldn't be a refrigerant issue since there is cold air.


All times are GMT -5. The time now is 05:17 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.