Bugeye Gauge Cluster Problem - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 10-23-2009, 12:35 PM
WRXtuners Member
 
02WRXbugeye's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Oregon
Posts: 154
Images: 3
02WRXbugeye is an unknown
Bugeye Gauge Cluster Problem

Hi, I have a 02 wrx and the guage cluster's backlight started flickering on and off a few months ago. sometimes it would happen every night for a couple days straight and other times it would stop flickering at all for a few days and work fine. Then Last week it completely stopped coming on. Any ideas of what it could be? I checked all the little bulbs behind the cluster and they are all fine. If its a ground does anyone know where it is located?
02WRXbugeye is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 11-02-2009, 04:22 PM
WRXtuners Member
 
adizzle02's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Utah
Posts: 134
Images: 3
adizzle02 is an unknown
when mine did that it was a short on the board itself. You could also have a bulb that developed a short and it could look normal.

Stage 2
adizzle02 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On