Brake/tail lights don't work, but turn signal and reverse lights do. - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 03-20-2017, 08:55 PM
beige_begro
Guest
 
Posts: n/a
Brake/tail lights don't work, but turn signal and reverse lights do.

I ran into a handicapping problem with my 2004 wrx wagon. My brake/tail lights (both sides and the center mount) don't work but literally everything else does. No CEL or fault codes. No fast blink. I've replaced the bulbs with led's and incandescents, nothing fixed. I don't think it's the brake switch because it wouldn't (or at least shouldn't) affect the tail light. If anyone has any solutions/suggestions, it would be greatly appreciated
 
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-21-2017, 06:41 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Jul 2015
Location: New York
Posts: 195
RoboTuner is known to be trustworthy and helpful RoboTuner is known to be trustworthy and helpful
Did you check the fuses? Have you installed a radio or amp lately? When you installed the LEDs did any of them not light up on the first try? Installing LEDs backwards can blow a fuse with product not designed with reverse polarity protection. It's also known that the clock/radio/tail lights can trip each other during and install/removal.
RoboTuner is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome