boost problem - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 03-09-2004, 07:31 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: DeleonSprings,FL
Posts: 45
gverdinez is an unknown
Angry boost problem

So I installed my COBB 2.5 and Iím having problems holding boost at WOT. If I run threw all the gears at half throttle it holds boost. But as soon as I punch the throttle in at any gear it goes up and down from 12 psi to 16 psi, but as soon as I let go and go half throttle it holds around 15 psi. I have a VF 30 it comes with a upgraded wastegate actuator I think thats the problem or what could it be.
gverdinez is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 03-10-2004, 05:50 PM
WRXtuners Member
 
Kobiyashi's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: North Carolina
Posts: 578
Images: 2
Kobiyashi is more helpful than not
Could be any number of things... but most importantly check the BOV, vacuum hoses and wastegate.

Take the bov apart and relube it, or adjust the spring tighter to test it.

-kobi
Kobiyashi is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On