Boost Problem - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 07-20-2009, 04:34 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Schmidtastic's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: California
Posts: 11
Schmidtastic is an unknown
Boost Problem

I have the stock boost gauge on my 04 sti, and boost wont go above .1 what could be causing this? Please help, thanks guys
Schmidtastic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 07-20-2009, 01:48 PM
WRXtuners Member
 
baller_v24's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 1,469
baller_v24 is known to be trustworthy and helpful baller_v24 is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to baller_v24
A stock tune is keeping you from going above that.

rollin on 17's now and they're dirty
baller_v24 is offline  
post #3 of 3 Old 07-20-2009, 09:29 PM
WRXtuners Member
 
03 CrazyTaxi's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Missouri
Posts: 728
Images: 4
03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful 03 CrazyTaxi is known to be trustworthy and helpful
Send a message via MSN to 03 CrazyTaxi Send a message via Yahoo to 03 CrazyTaxi
+1 to Baller

Unless you have modifications that you aren't telling us about AND a proper tune, you won't see above .1 MPa.

VF34'd Corvette Killer aka Doug
03 CrazyTaxi is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome