08 WRX not running right, stalling, no boost. - Page 2 - Subaru WRX Forum
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 17 Old 03-28-2011, 10:38 AM
WRXtuners Member
Join Date: Feb 2010
Location: Virginia
Posts: 82
LewdWRX is an unknown
Wow, do you race your WRX? How often do you change your oil?

Good luck on repairs!

09 WRX K&N Typhoon Walbro 255 SPT BG AEM UEGO Tactrix2.0 XPT Stocks + Winter wheels w/Dunlop WS 3D
LewdWRX is offline  
Sponsored Links
post #17 of 17 Old 12-07-2012, 01:14 PM
WRXtuners Member
Join Date: Aug 2012
Location: Colorado
Posts: 1
wrmyx08 is an unknown
Originally Posted by OBEE_Racing View Post
Hey!! Thanks, im glad to be back on.
I did find the problem. We stripped out to get the turbo out. ill post yah some pics here.
holy cow!!! i swear this is what is happening with my turbo. barely any boost and the turbo squeaks thru the firs 400 RPM... thank god i bought the VF52... this helps put more of a diagnosis on my 08 rex.
wrmyx08 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome