08 STi not boosting. - Page 3 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #31 of 32 Old 06-29-2011, 04:30 PM
WRXtuners Member
 
psinuse's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Ohio
Posts: 3,110
psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to psinuse is a WRX expert worth listening to
Quote:
Originally Posted by turmic View Post
Put the "[IMG] [/IMG]" tags around that link. lol
I did and it won't post....hmmmmmmmm.....

Resident Grumpy Old Man(Keith)
03 SRP 2.34L
08' LGT Gears...
psinuse is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #32 of 32 Old 06-29-2011, 11:19 PM
WRXtuners Member
 
turmic's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 4,371
Images: 6
turmic is a WRX expert worth listening to turmic is a WRX expert worth listening to turmic is a WRX expert worth listening to turmic is a WRX expert worth listening to
Send a message via AIM to turmic
I tried it as well. Thats odd.

Kirt
378awhp/373wtq Custom Dom 3 & CBRD tuned 2006 STI.
"When in doubt...flat out" - Colin McRae
turmic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome