04 WRX Small Issue - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 03-28-2010, 10:41 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Wisconsin
Posts: 8
newwrxowner is an unknown
04 WRX Small Issue

I have just bought my first wrx after trading in my legacy and noticed that the car seems to "pulse" when the throttle is wide open. Especially in 2nd and 3rd gear. It feels like the throttle is being lifted very lightly and very quickly on and off until about 5,000 rpm then smooths out. The tach doesn't show any unsmooth movement and I don't think thats its any type of ignition break up. Just wondering if anyone has any ideas what could be causing this.
newwrxowner is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-28-2010, 11:04 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Texas
Posts: 36
sivart08 is an unknown
do you have any cels on? also since you just got it do a full tune up.. air filter, fuel filter, oil change ect. it might just be your air filter being dirty..
sivart08 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome