utec running off sensors? - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 06-01-2008, 11:10 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
KillerRabbit's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Arkansas
Posts: 44
Images: 2
KillerRabbit is an unknown
utec running off sensors?

does anyone know if the UTEC runs off the following factory sensors,
Knock and Crank
my sensors are out, at least im throwing a code for malfunction

would that make the utec go crazy?, my car stutters at 4k and will not go past that and dumps black smoke.

do you guys have any idea?
KillerRabbit is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 06-02-2008, 01:47 AM
Moderator
 
newtothegame's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Maryland
Posts: 6,493
Images: 4
newtothegame is known to be trustworthy and helpful newtothegame is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to newtothegame
Turbo XS dont know if this helps any. Just did a quick search and it came up with this utec faq sheet.

Joshua
"2007 WRX- PPG'd, 20G- Tim Bailey tuned
Stage 2 2005 WRX
Cobbtuning.com"
newtothegame is offline  
post #3 of 4 Old 06-03-2008, 03:10 AM
WRXtuners Member
 
WRXtreme's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Pennsylvania
Posts: 1,654
WRXtreme is more helpful than not
Send a message via AIM to WRXtreme
UTEC runs off all factory sensors.
WRXtreme is offline  
post #4 of 4 Old 06-03-2008, 09:10 AM Thread Starter
WRXtuners Member
 
KillerRabbit's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Arkansas
Posts: 44
Images: 2
KillerRabbit is an unknown
so if those sensors are out or malfunctioning then it could be messing up?
it would make sense i guess
KillerRabbit is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome