Tactrix - Page 2 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#16 Old 01-09-2007, 12:19 AM
WRXtuners Member
 
wrx3r's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Washington
Posts: 296
wrx3r is more helpful than not
any one from the Pac NW looking for a reflash and tune w/ this open source stuff i will send you the website of a guy who did mine. $150 is what he asked me for 3 hrs. very repectable guy (certified hydra tuner) who tunes alot of subarus in the area w/ no complaints.

http://getadomtune.com/index.htm

bigger and better than ever
wrx3r is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#17 Old 01-09-2007, 02:35 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: May 2006
Location: California
Posts: 996
WReXd is known to be trustworthy and helpful WReXd is known to be trustworthy and helpful WReXd is known to be trustworthy and helpful
$150? That's a steal!

Quote:
Originally Posted by 03'WRXDriva
i tried www.tactrix.com no luck and the www.openecu.com nope.
Btw, it's openecu.ORG. And you download the maps off osecuroms.org.
WReXd is offline  
#18 Old 01-09-2007, 06:07 AM
WRXtuners Member
 
ohhNOwrx's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Iowa
Posts: 242
ohhNOwrx is an unknown
Quote:
Originally Posted by 03'WRXDriva
You can d/l the maps for free, BUT i jsut tried their site and little behold non work now. i tried www.tactrix.com no luck and the www.openecu.com nope. kinda weird. now i cant afind a single thing on this tactrix cable. except on this foreign website. somebody else try it and keep me informed i was gonna go for it and buy it.

Metroscub do u feel a big improvement in torque now? ohnowrx u said your buddy did and it a big thumbs up. i have all the supporting mods to go with it, but i dont want to do it and go i think it helped. we need a person to try it andget soem dyno results. closest place for me is chicago which is 7 hour drive.
After we have flashed the map he drove the car for about 200 miles because that's what the guy told us to do. he went out and raced this srt4 with stage 1 that used to pull on him from the roll and killed him by very far wich means it does really work. he would like to dtno his car also but we would have to go to chicago also and it's a long drive wich sucks. Flashing the map is very simple just make sure you save your stock map to your computer.
ohhNOwrx is offline  
#19 Old 01-09-2007, 11:56 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Iowa
Posts: 288
Images: 3
03'WRXDriva is an unknown
Send a message via MSN to 03'WRXDriva Send a message via Yahoo to 03'WRXDriva
ohhnowrx, i c its about the same distance for you also. some day we can get a bunch togdther and get it done or something. im about 2.5 hours south of you. check pm
03'WRXDriva is offline  
#20 Old 01-09-2007, 11:57 AM
WRXtuners Member
 
metroscub's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Louisiana
Posts: 549
Images: 1
metroscub is more helpful than not
sorry i didn't reply to my own post, but the link above should have sti maps, if not, join the forum and ask around, someone could probably make you one if you datalog first, then send the file to them, have them tweak it with enginuity, then upload and be on your way to a reflash and more gains!

Matthew
Wow, it can turn well too?
metroscub is offline  
#21 Old 01-12-2007, 12:26 AM
WRXtuners Member
 
rex-ya's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Connecticut
Posts: 708
Images: 9
rex-ya is more helpful than not
I just found a local tuner that does OpenECU tuning. I'll be ordering my cable on the 15th (pay day).

'06 WRX STi
rex-ya is offline  
#22 Old 01-15-2007, 01:50 AM
WRXtuners Member
 
Black05WRX's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Colorado
Posts: 487
Images: 10
Black05WRX is an unknown
I am getting mine this week, wewt, time to start killing some cars.
Black05WRX is offline  
#23 Old 08-27-2008, 11:43 AM
WRXtuners Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Maine
Posts: 2
blackonblack is an unknown
Wink

Quote:
Originally Posted by metroscub View Post
to be completely honest, I saved my stock rom a ton of places....for shits and giggles, I uploaded, my car still felt a little more powerful, but that may have been due to the exhaust, I never really had it on without the new map. But yeah, it is pretty user friendly, but do not worry if your car stalls while remapping, it happens every time, and it will be hard to start when in diagnostics mode after the initial first crank.
yeah i tune a 05 car his was hard to crank i uploaded a stage 1 map for him and he's a happy camp upload a few stage 2 in the area... kind of blows i have
blackonblack is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On