clutch issue? - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 Old 09-30-2004, 01:10 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Virginia
Posts: 234
knot04 is an unknown
Send a message via AIM to knot04
clutch issue?

every now and then when i first start my car and start drivng there is a serious shudder through the entire car. its like a solid shake type thing. the only way to get it to stop is to engage and disengage the clutch. the car is an 04, and i only have 6300 miles on it. i have never launched the car or been hard on the clutch (im trying to save my gears ) is this a sign that the clutch needs to be replaced. it will engage and disengage just fine, however i have this shudder shake issue every now and then.
knot04 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-30-2004, 01:32 PM
WRXtuners Member
 
tescrex's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Washington
Posts: 319
Images: 6
tescrex is an unknown
Send a message via AIM to tescrex
I believe that is a problem with wrx's that SOA recognizes. Go ahead and take it in, it'll be under warranty.
tescrex is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On