Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Wrxtuners Help Desk (http://www.wrxtuners.com/forums/f57/)
-   -   Full Membership?.?. (http://www.wrxtuners.com/forums/f57/full-membership-36705/)

the RIOT act 07-13-2013 10:10 AM

Full Membership?.?.
 
So I figured I'd post here cause I'm not getting help by messaging admin. I paid for a full membership but have yet to get any of the perks. Nothing in the mail yet and still have 40 messages tops!

Anyone else dealing with this?

Some help would be sweet admin/mods. I know Vew has already attempted to help but I've still gotten NO response from admin.


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

Administrator 07-18-2013 02:12 PM

As far as I can tell your account looks fine. Your set up correctly and have your badge and PM space. I'm not sure what you are expecting in the mail as we do not mail out anything with subscriptions.

- dm, community support

NeverSummer 07-18-2013 02:39 PM

[quote=Administrator;324802]As far as I can tell your account looks fine. Your set up correctly and have your badge and PM space. I'm not sure what you are expecting in the mail as we do not mail out anything with subscriptions.

- dm, community support[/quote]

I think he means the amount of mail allowed in his boxes? I could be wrong.


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

the RIOT act 07-18-2013 03:44 PM

Idk when I enrolled it asked for my address so I thought there might have been something sent.

And yes my PM max is still 40. I constantly have to erase messages. Idk what's wrong then if all looks well....


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

pzr2874 07-18-2013 04:39 PM

[quote=the RIOT act;324850]Idk when I enrolled it asked for my address so I thought there might have been something sent.

And yes my PM max is still 40. I constantly have to erase messages. Idk what's wrong then if all looks well....


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color][/quote]

You get THAT many messages?

Geezus.... :D

the RIOT act 07-18-2013 04:57 PM

In a popular guy what can I say :p


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

NeverSummer 07-18-2013 05:11 PM

[quote=the RIOT act;324938]In a popular guy what can I say :p


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color][/quote]

He's popular w the men!


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

pzr2874 07-18-2013 05:20 PM

Peni must take up some gigs.... :tease: :poorme:

the RIOT act 07-18-2013 05:25 PM

Lol...you guys are killing me!


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

the RIOT act 07-24-2013 06:49 PM

Admin I'm STILL restricted on messages!! If you guys can't fix this I'd serious like my membership money back! It's the ONLY reason I even bought the membership. Please do what you gotta do or issue me a refund at least.


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

Vew 07-25-2013 02:10 PM

See if that fixed it. I messed with some of the settings (tbh, i don't know what i'm doing).

the RIOT act 07-25-2013 02:33 PM

You da man Vew! Looks to be fixed! I also totally emptied my PM box too. Maybe that had an impact too. I'll keep this thread updated if I hit 40 and have a problem.


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

the RIOT act 07-25-2013 02:33 PM

1 Attachment(s)
[ATTACH]9762[/ATTACH]


[color=gray]Sent from [url=http://www.autoguide.com/mobile]AutoGuide.com App[/url][/color]

Vew 07-25-2013 02:38 PM

Glad it worked. Took me forever to figure it out. Luckily, one of the old admins trusted me with some of the admin portions of vBulletin. Looks like your premium status was stuck on secondary rather than primary.

arewmors 07-25-2013 03:05 PM

[quote=Vew;328738]Glad it worked. Took me forever to figure it out. Luckily, one of the old admins trusted me with some of the admin portions of vBulletin. Looks like your premium status was stuck on secondary rather than primary.[/quote]

Mine next please. I don't know how long after the you pay for the membership, but it's been a week and still I only have the minimum amount of messages. Thanks


All times are GMT -5. The time now is 08:19 PM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.