It's a bad day when I'm bored yet motivated..... - Page 2 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#16 Old 08-06-2009, 09:35 AM
WRXtuners Member
 
man show's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Maryland
Posts: 3,139
Images: 2
man show is a WRX expert worth listening to man show is a WRX expert worth listening to man show is a WRX expert worth listening to
Quote:
Originally Posted by newtothegame View Post
Its so you can get in without opening the door Ken, lol.
...yeah, Dukes of Hazzard style! Just don't slide across the hood first because the scoop might bite you

When you're finished with all the DIY stuff, maybe you could organize it with some before/during/after pics and info/advice and post it in the DIY thread or at least post a link to this thread over there.

I'm still anxious to see everything completed.

By the way, is it possible to drive your car with the dash completely taken out? I don't know if there are any fail-safes or anything in there where the car just won't work without certain things connected... I mean, it looks like you have the shifter, steering wheel, and pedals still in tact, so I guess you probably could physically drive it, but you just wouldn't know how fast you're going and I guess it might be illegal somehow.

John
07 WRX
man show is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#17 Old 08-06-2009, 05:06 PM
WRXpert
 
LiL Shoaf's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 1,810
Images: 2
LiL Shoaf is more helpful than not
Send a message via AIM to LiL Shoaf Send a message via Yahoo to LiL Shoaf
Talking

Well, I'm not sure if she will run with out the Cluster, there are (3) harness connections in it.. I know other makes will NOT run with out the cluster like my old Celica. There were minor functions done inside the Cluster.. Also my Eboost was disconnect so I would have NO boost control. I didnt' even want to try and start it..


Well I was able to take advantage of another nice day.. Got the upper dash bat in, well kinda.. She is just laying in there. Wanted to make sure it all works before I button it all up again..

I spent hours lastnight on the netz looking for the pinn out for the Viper 760 brain and I finally found it.. I was then able to trouble shoot my wireing issue.. Check it out, everything works...




02 WRX.. "It's fun when it runs.. Problem is that it hardly ever does..."
LiL Shoaf is offline  
#18 Old 08-06-2009, 08:08 PM
WRXpert
 
LiL Shoaf's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 1,810
Images: 2
LiL Shoaf is more helpful than not
Send a message via AIM to LiL Shoaf Send a message via Yahoo to LiL Shoaf
Just got back. She is all together minus the Gauge pod. I ended up running her a little bit through 2nd gear and ended up having the A pillor that I molded crack. LOL. I'll have to fix that aswell..

02 WRX.. "It's fun when it runs.. Problem is that it hardly ever does..."
LiL Shoaf is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On