Problem with front end - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 08-05-2008, 09:42 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: New York
Posts: 3
paintflinger is an unknown
Problem with front end

Just recently I have replaced my front brakes and wheels and tires. I went with 17 x 7.5 rotas with 225/45/17 Nitto Invos. I had been running on the stock potenzas and they were pretty bare and the belts were shot. My main problem was that I thought all of the rumbling up front was from the crappy stocks. Turns out after I got my tires mounted/balanced and got an alignment, it still feels like they are shaking a bit. The wheel is not shaking enough so that it is easy to tell but it is definetely there.

The other problem accompanying this is a whine from up front which changes characteristics by the day. One day it is a low hum which I thought was from the harder invos (even though they are supposed to be quiet) and on other days I have gotten the jet engine whine. So I am having a tough time trying to figure it out.

I guess I should mention that the car is an 04 rexwagon with about 26000 miles.

Any thoughts?
paintflinger is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On