need help with boost gauge installation - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old 09-12-2003, 04:48 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Mcallen, Tx
Posts: 126
2003wrx is an unknown
need help with boost gauge installation

hey guys I installed the autometer phantom boost gauge yesterday and something is wrong. It is only going up to 5psi and stopping there. What is wrong?
2003wrx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 09-12-2003, 04:54 PM
WRXtuners Member
 
jwtarbaj's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Michigan
Posts: 1,344
Images: 11
jwtarbaj is more helpful than not
Send a message via AIM to jwtarbaj
First go back and make sure everything is connected and there are no leaks or breaks in the line.

Is the car performing poorly? Maybe the guage is broken if there are no leaks.
jwtarbaj is offline  
post #3 of 4 Old 09-12-2003, 04:57 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Mar 2003
Location: Mcallen, Tx
Posts: 126
2003wrx is an unknown
Yea the car is performing the same, Im beginning to think the gauge is broken.
2003wrx is offline  
post #4 of 4 Old 09-12-2003, 07:29 PM
WRXtuners Member
 
fc735's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,890
Images: 12
fc735 is more helpful than not
Send a message via AIM to fc735
where did you tee in the fitting at? the best location is at the BOV....use a T fitting. other then that....try another gauge and see......my suggestions
fc735 is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On