Subaru WRX Forum

Subaru WRX Forum (http://www.wrxtuners.com/forums/)
-   Bolt-On Tech (EJ205 2.0L '02-05 WRX) (http://www.wrxtuners.com/forums/f52/)
-   -   EGT Sensor Delete (http://www.wrxtuners.com/forums/f52/egt-sensor-delete-11646/)

SubieSamurai 04-11-2006 01:48 PM

EGT Sensor Delete
 
Yesterday, my check engine light returned about 2 weeks after I put in A CEL fix. I've come to the conclusion that it has something to do with my EGT sensor. Has anyone heard of the process of doing the EGT sensor delete?

I'm hardly here at this site anymore, but if you know anything please email me at [email]suboesamurai@yahoo.com[/email].

Thanks!!Thumbs Up

9d2TSi 04-11-2006 01:51 PM

It could be either a faulty cel fix or it wasn't properly installed.

Just for clarification, is your cel fix for the downpipe or for the EGT?

nick4592 04-11-2006 02:54 PM

Just take the EGT probe out...you dont need it...Go to Radio Shack and get a 1/2 watt, 2.2kOhm resistor, 5 for $1 (or so)...and you can use a 12mm x very short, 1.25mm pitch to plug the hole in your up-pipe...

Blakkboxer 12-18-2007 04:33 AM

[QUOTE=nick4592;90656]Just take the EGT probe out...you dont need it...Go to Radio Shack and get a 1/2 watt, 2.2kOhm resistor, 5 for $1 (or so)...and you can use a 12mm x very short, 1.25mm pitch to plug the hole in your up-pipe...[/QUOTE]


where exactly is this egt probe located? picture would help lol !Thumbs Up

dumdum 12-18-2007 07:11 AM

It's on the up-pipe.

Imprt4life 12-18-2007 06:58 PM

Here, follow this. Same thing

[url]http://www.jscspeed.com/part_pictures/pa_uppipe_install.pdf[/url]

Blakkboxer 12-18-2007 10:47 PM

+1 thanks bunch :)


All times are GMT -5. The time now is 11:43 AM.

Powered by vBulletin®. Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.8pl1 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.