EGT sensor - Page 2 - Subaru WRX Forum
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #16 of 19 Old 01-06-2009, 03:30 PM
WRXpert
 
dumdum's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Virginia
Posts: 2,800
Images: 12
dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention dumdum is a WRX tech God, pay attention
Quote:
Originally Posted by TurboRyan View Post
Can i use the cable from my AP for opensource tuning?
Nope.

Homebrewed tuned with Opensource!
dumdum is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #17 of 19 Old 01-06-2009, 04:16 PM
WRXtuners Member
 
isd_intrepid's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Montana
Posts: 134
isd_intrepid is an unknown
Send a message via Yahoo to isd_intrepid
Hold the freakin phone.
you said in an earlier post that you had a PDX tune. Ask them to delete the code for the egt in your current tune. they have them on file. also have them do the delete for the rear o2 sensor. (just like the cobb stage 2) after that. you shouldn't have a problem with the emissions test for the check engine light. if your running to rich or lean that they fail you for some reason. then your talking about something else. Talk to PDX.

Also do the update the the AP. the update that cobb put out late last year. has timing adjustments and data logging and new menus. it also updates the OBII dongle as well.
check link
isd_intrepid is offline  
post #18 of 19 Old 01-07-2009, 12:10 PM Thread Starter
WRXtuners Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Oregon
Posts: 53
TurboRyan is an unknown
I have the car back now and its FINALLY running great. My cat in the up pipe was dislodged for the past year and no one could figure that out! Now that i have the new catless uppipe the car is much louder and feels crazy fast to me. (i haven't ran more than 5psi for almost a year...)

So far i don't have any CEL's and i do have the newest update for my AP. I'm just trying to figure out why the car is showing "unready" for the o2 sensor, evap, and catalyst...

Its a bummer i can't use the cable from my AP for opensource....
TurboRyan is offline  
post #19 of 19 Old 01-07-2009, 11:30 PM
WRXtuners Member
 
turmic's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Pennsylvania
Posts: 4,371
Images: 6
turmic is a WRX expert worth listening to turmic is a WRX expert worth listening to turmic is a WRX expert worth listening to turmic is a WRX expert worth listening to
Send a message via AIM to turmic
Why don't you just use CobbTuning.com - AccessTUNER Race? I dunno...doesn't that sorta let you tweak stuff like OS? Here's a Good link on where to go to get it. CobbTuning.com - AccessTUNER Race (BETA) It is in beta form...just know that.
turmic is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On