Accessport Unmarry v2... - Subaru WRX Forum
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
#1 Old 05-17-2007, 12:18 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 16
j_hebes is an unknown
Question Accessport Unmarry v2...

I apologize in advance if this has been covered to the proper extent in previous posts...I have searched but have not found a direct answer. So...here is the situation. I have an 02 rex that I flashed the stage 2 91 map to, everything was great. But, my buddy also with an 02 wanted to run it on his car for a particular car show, so we unmarried from my car and installed to his. Everything worked fine, and went according to plan following the directions. But, now the time came (and past) to unistall from his car and reinstall on mine...however, when it comes time during the process where the AP attempts to reflash the stock ecu data, it comes up with a failure and denies the procedure. Any advice is much appreciated (other than making him pay for a new one, ha!) - Thanks in advance
- Jason.
j_hebes is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
#2 Old 05-19-2007, 07:07 PM
Moderator
 
newtothegame's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Maryland
Posts: 6,493
Images: 4
newtothegame is known to be trustworthy and helpful newtothegame is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to newtothegame
Have you asked/called Cobb about this? Or got onto the Cobb Forums, I do remember seeing it discussed there before. Im not sure what the solution or cause of the problem was on there. But they should be able to offer more help there.
newtothegame is offline  
#3 Old 05-20-2007, 02:13 PM
WRXtuners Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Pennsylvania
Posts: 16
j_hebes is an unknown
I actually did post it in the cobb forums and got a few tips. But, actually, I'm not sure what was different with my procedure but I tried it one more time...and bingo, straight unmarry and reinstall on my car. Problem solved, but who knows why? Thanks for the help though
j_hebes is offline  
#4 Old 05-20-2007, 05:17 PM
Moderator
 
newtothegame's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Maryland
Posts: 6,493
Images: 4
newtothegame is known to be trustworthy and helpful newtothegame is known to be trustworthy and helpful
Send a message via Yahoo to newtothegame
Glad to hear that you got it fixed/working. Ever get stuck or have problems again you know where to come, thats what the whole place is about.
newtothegame is offline  
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On